Wie wij zijn

Wat zijn je werkzaamheden?
JUMBO, een grote supermarktketen in Nederland, heeft ruim 600 winkels verspreid over het hele land. De tak E-commerce is ontwikkeld om het de klanten nog gemakkelijker te maken om bij Jumbo boodschappen te doen. Vanachter hun computer, laptop, IPad en smartphone kunnen de klanten hun boodschappen bestellen, daarna ophalen bij een van de Pick Up Points of laten thuisbezorgen. Het E- Fulfilment Center wordt net als de winkels dagelijks bevoorraad vanuit de nationale en regionale distributiecentra-Sites.

Als ‘Personal Shopper’ (medewerker online bestellingen) doe je werk dat varieert van licht tot zwaar. Ook de temperatuur van de werkomgeving verschilt per afdeling. Je wordt ingezet op de afdeling die het beste bij jou past. Bij Jumbo ben je onderdeel van een ambitieus en ondernemend familiebedrijf dat de klant altijd centraal stelt.

Kom jij boodschappen doen voor héééél Nederland?

Wij zoeken medewerkers
voor het E-fulfilment Center

Wat wij doen

De unieke Jumbo formule Beste service + Grootste assortiment x Laagste prijs = de unieke Jumbo formule. Jumbo is de enige supermarktketen in Nederland die deze elementen combineert.

Wij doen er alles aan om de klanten 100% tevreden naar huis te laten gaan. Medewerkers van Jumbo vinden het een uitdaging om tot het uiterste te gaan. Iedereen neemt hierin zoveel mogelijk zijn of haar eigen verantwoordelijkheid.

Klanten kunnen bij Jumbo kiezen uit maar liefst ruim 32.000 verschillende (merk)artikelen. Als ze iets missen, zorgen de medewerkers ervoor dat het betreffende artikel binnen twee weken in het assortiment wordt opgenomen.

Jumbo garandeert de laagste prijzen van Nederland.